Ma Április 15. Anasztázia napja.
Ne feledje! holnap Csongor napja
Április 18. Andrea napja
Április 19. Emma napja.

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk készséggel segít Önnek.
Hívjon minket az 1/375-8154-es telefonon

Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t és az üdvözlőkártyát.
A szállítási díjról itt tájékozódhat.

Rózsák óriás Mysterious dobozban, 80 szál

Romantikus rózsacsoda!
Gyönyörű rózsák exkluzív díszdobozban. Elegáns, különleges és
hatalmas igazi 'once in a lifetime', 'egyszer az életben' ajándék!
Mondja el, mutassa meg, hogy Ő a legfontosabb!


A fejmérettől függően 75-80 szál romantikus rózsaszín rózsával! Mivel a rózsák fejmérete mindig kissé eltérő, ezért a dobozba esztétikusan elhelyezhető pontos szálszám előre nem mindig meghatározható. Amennyiben születésnapra, pontos szálszámmal szeretné küldeni, akkor a rózsafejek gondos válogatásával igyekszünk megoldani, hogy pontosan a kivánt számú rózsa kerüljön a dobozba.
 

A kompozíció állhat csak pink, rózsaszín rózsákból. Egyéb színekben is szívesen készítjük: egyszínű fehérben, sárgában vagy narancsban, de színes rózsákból is kérhető. Különleges színek is elérhetőek, mint a lila, a kék, a fekete vagy az arany. Erre vonatkozó igényét megrendelés előtt kérjük egyeztesse ügyfélszolgálatunkkal az 1/375-8154-es számon!

 

A különleges Mysterious roses technológiának köszönhetően a rózsák a dobozban sokkal tovább tartanak, mint egy átlagos csokorban. A speciálisan felületkezelt doboz jól kiemeli a rózsák színét és formáját és később is szép díszként vagy tartóként használható.
Jelenleg csak Budapestre és vonzáskörzetébe küldhető! Az országos kiszállítás lehetőségeivel és a vonatkozó szállítási díjjal kapcsolatban kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat!
24 órás előrendeléssel rendelhető!
Amennyiben aznapi kiszállítással szeretné megrendelni, kérjük először egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal az 1/375-8154-es számon!

 

A legfontosabb információk:
Kiszállítást hétfőtől szombatig délelőtt 9 és este 8 óra között vállalunk. Vasárnap - különleges alkalmak kivételével - nem tudunk kiszállítást vállalni. Aznapra szóló rendelést 13 (szombaton 11) óráig fogadunk el. A később beérkező rendeléseket a következő munkanapon teljesítjük. Eltérő kiszállítási igény esetén kérjük, egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal telefonon!

Budapestre és vonzáskörzetébe valamennyi készítményünk küldhető. A Budapest környéki települések listája és a vonatkozó szállítási díjak itt találhatóak.

Az ország többi részébe csak azok a virágok küldhetőek, ahol a nagy kép melletti leírásban ezt külön jeleztük.

A lehetséges céltelepülések listája és a szállítási díjak megtalálhatóak a Szállítási díjak menüpontban. Országos küldés esetén előfordulhat, hogy a választott kiegészítőt más hasonlóval kell helyettesítenünk.

A részletes szolgáltatási/vásárlási tájékoztatónkat kérjük olvassa el itt.

A budapesti kiszállítás díja egységesen 1.900 Ft. Az üdvözlőkártyát minden virágunkhoz ajándékba adjuk.

Válasszon méretet!

Kérjük, válasszon méretet!


A kiszállítás díja: Budapest területére egységesen 2.700 Ft


Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk készséggel segít Önnek.
Hívjon minket az 1/375-8154-es telefonon

Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t és az üdvözlőkártyát.
A szállítási díjról itt tájékozódhat.