W3LAB
Rendszer üzenet
-

Tel./fax: +36 1/ 375-8154 | info@viragposta.hu
Follow us on Facebook Google Plus YouTube

Kedves Vásárlóink!
A hosszú hétvégén a Virágposta munkarendje is megváltozik, ezért
aug. 17 szombatra, 18. vasárnapra, 19. hétfőre és 20.-a keddre
sajnos nem tudunk több megrendelést felvenni!!!
Legközelebbi kiszállítási időpontunk: aug. 21. szerda.


Édes Katicák!

Édes Katicák!


Bővebben
Rózsakosár cirmos narancs rózsákkal

Rózsakosár cirmos narancs rózsákkal


Bővebben
Nyárias köszöntés

Nyárias köszöntés


Bővebben
Vörös rózsák kerek csokorban - 40 cm

Vörös rózsák kerek csokorban - 40 cm


Bővebben

Virágküldés születésnapra, névnapra, évfordulóra
Mert a csokor nem maradhat el...

A születésnapi virág sokféle lehet: Születésnapi csokor a kedvesünknek gyönyörű vörös rózsákkal, Anyának egy stílusos, vidám virágtál vagy egy szép cserepes orchidea, nagyinak egy gyönyörű klasszikus virágkosár, a kis hercegnőnek egy kedves, játékos csokor, a kolléganőnek egy színpompás csokréta: a Virágpostánál mindenkinek talál az alkalomhoz és személyiségéhez illő kompozíciót!

A névnapi virágküldés kedves a családi figyelmesség, de jó alkalom lehet az üzleti kapcsolatok ápolására is.

Házassági évforduló, pedig elképzelhetetlen virág nélkül, ugye, uraim? A virágküldés jó megoldás lehet, ha Ön esetleg távol van, és az évfordulót épp nem együtt töltik. Ilyenkor talán még fontosabb, hogy elmondja, mennyire szereti...
Az évfordulós csokrot persze, akkor is rendelheti a Virágpostától, ha Ön szeretné átadni. Ezesetben hazafelé felveheti üzletünkben a Budaörsi út 5-ban a BAH-nál, vagy napközben kiszállítjuk az Ön munkahelyére és este már nem kell a virágért szaladgálni...

A lényeg, hogy segítünk, hogy a köszöntő csokor, a figyelmesség friss virágokból a lehető legszebben elkészítve eljusson az ünnepelthez!
Köszönjük, hogy ez alkalommal is a Virágpostát választja!  

Virágposta - Virágküldés Budapest, virágküldés Magyarország

Országos virágküldés, virágrendelés, virágkiszállítás: akár aznapi kézbesítéssel Budapestre és környékére, és vidékre egész Magyarország területén.

Webshopunkban több mint 120 féle csokor, tál és virágkosár közül választhat! Kínálatunkban megtalálató sokféle elegáns dobozos rózsa kompozíció, orchidea csokor, rózsacsokor, virágkosár, és természetesen megemlékezési virágok, koszorú megrendelésére is van lehetőség.

Virágküldés garanciával! A Virágposta minden kiszállított virágküldeményre egyedi garanciát vállal: amennyiben a megrendelő vagy a címzett az átadáskor vagy a kiszállítást követő 48 órában jelzi felénk, hogy a kiszállított virág nem nyerte el a tetszésétnem elégedett a minőségével, a kiszállított csokrot minden további vita vagy magyarázkodás nélkül kicseréljük!

Célunk, hogy a kiszállított virág minden esetben különleges élményt és örömet szerezzen a címzettnek. Megrendelőink elégedettségének is köszönhetően 2000 óta működő virágszolgálatunk több, mint 50.000 virágküldeményt szállított ki szerte az országban!

A virágküldés különlegessége: ünneppé varázsoljuk a hétköznapokat, feledhetetlenné tesszük az ünnepeket.

Fedezze fel Ön is a Virágküldés Varázsát!


R E F E R E N C I Á I N K

Büszkék vagyunk rá, hogy virágdekorációinkkal és virágküldő szolgáltatásainkkal 1992. óta támogatjuk partnereink üzleti céljait.

Ismerje meg, hogy személyes megrendelőink mellett milyen cégek tiszteltek meg minket eddig bizalmukkal!

              

              

              

              

              


A weboldalon cookie-kat/sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. A coockie-k személyek azonosítására nem alkalmasak. Részletes leírás