Ma Június 19. Gyárfás napja.
Ne feledje! holnap Rafael napja.

Szakmai hátterünk: A Virágpostát a Liza Dekor Virágstúdió működteti. Cégünk alapítója Bukros Erzsébet virágkötő mester, aki több mint 40 éves szakmai gyakorlatát adta át munkatársainknak. A Virágposta Virágküldőszolgálat elindításánál nagy hasznát vettük annak a több évtizedes tapasztalatnak, amit az Országos Virágküldő Szolgálat és a nemzetközi Interflora budapesti központi üzletének vezetőjeként szerzett.
Nagy örömünkre szolgál, hogy vezető virágkötőnk, Bajcsy Ágnes 2009. májusában letette a Virágkötő mestervizsgát. Valamennyi Budapestre és vonzáskörzetébe küldött virágcsokor és virágkompozíció az ő szakmai vezetésével készül.
Helyi partnerüzleteinkben is számtalan kiváló szakember dolgozik velünk: gyöngyösi partnerüzletünket virágkötő mester vezeti, szentesi partnerünk Arany Virág díjnyertes, pécsi kollégánk kertészeti egyetemet végzett..., hogy csak néhány példát említsünk.

Céges referenciáink: Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt 20 évben virágainkkal díszíthettük az Angol Királynő magyarországi látogatásának helyszíneit, többször megnyertük a Debreceni Virágkarnevált , és közel 200 magyar és nemzetközi cég tisztelt meg minket a bizalmával.
Referenciáink részletesen >>

Rendezvénydekoráció, céges virágdíszítések. Anyacégünk a Liza Dekor Bt. 1992. óta előkelő helyet vívott ki magának a virágdekorációval foglalkozó cégek között. Partnereink, megrendelőink között megtalálhatóak négy-ötcsillagos szállodák, diplomáciai testületek, rendezvényszervező cégek. Természetesen magánszemélyek is szép számmal fordulnak hozzánk, hisz virággal az élet bármely területén különleges, szép élményt, meglepetést szerezhetnek szeretteiknek, üzleti partnereiknek, vendégeiknek, munkatársaiknak vagy akár saját maguknak.

Egyedülálló szakmai múlt: A 2000-ben történt online indulás óta folyamatosan fejlődve jelenleg évente több mint 5000 virág- és ajándékmegrendelést teljesítünk sikeresen. Országos partnerüzlet hálózatunkban, kiváló szakemberekkel együtt dolgozva az ország szinte minden településére küldhet velünk friss virágot. Számítógépes rendszerünknek és a CIB Bank által biztosított bankkártyás fizetési lehetőségnek köszönhetően Ön a világ bármely pontjáról a nap 24 órájában kényelmesen, gyorsan és biztonságosan adhatja le virágrendelését. Mi a lehető legnagyobb gondossággal, a kapható legszebb virágokból készítjük el és szállítjuk házhoz.

Folyamatosan megújuló kínálat! A Virágpostánál - akárcsak egy valódi virágüzletben - figyelmet fordítunk arra, hogy kirakatunkban mindig az aktuális ünnepekhez, évszakhoz illő kompozíciókat kínáljuk a divatos színeket, virágfajtákat és kiegészítőket felhasználva.

Virágküldés a személyesség varázsával! Napjainkban, amikor a boltok futószalagon gyártott ajándékokkal, komputervezérelt gépeken készített "tucatmeglepetésekkel" vannak tele, a Virágposta készítményei egyediségükkel a személyes ajándék hangulatát hozzák vissza megmutatva az Ön ízlését és figyelmességét.

Üzletünk nyitvatartása:

Hétfő-Péntek: 9-19-ig
Szombat: 9-17-ig