W3LAB
Rendszer üzenet
-

Tel./fax: +36 1/ 375-8154 | info@viragposta.hu
Follow us on Facebook Google Plus YouTube

Magas virágtál - látványos virágdekoráció

Virágposta - Nem csak szerelmes csokrok!

Rendezvénydekoráció - élő szépség, ami különlegessé tesz minden alkalmat.
Gyönyörű látványos virágdísz rendezvényekre, éttermekbe, szállodákba vagy irodák recepciójára!

Önnek csak azt kell eldönteni, hogy mikorra, utána már minden a mi dolgunk. Ön pedig megkapja a vendégek (és akár a főnöke) dícsérő szavait. 

Mindig az egyedi igények és a rendezvény jellegének megfelelően "testreszabottan"készítjük el. Megtervezzük, elkészítjük, kiszállítjuk és a helyszínen elhelyezzük. A virágdíszeket a szezonális lehetőségek és a megrendelő igényeinek figyelembe vételével tervezzük meg.

A képen az "M" méretnek megfelelő virágkompozíció látható.

Megrendelés előtt kérjük, egyeztetés céljából hívja tanácsadónkat (+36/1/375-8154), aki szívesen segít a legszebb és a rendezvény céljainak legjobban megfelelő dekoráció megtervezésében!

A képen látható virágtál csak illusztráció, egy a végtelen számú virágösszeállítási lehetőség közül. A képen látható fehér kardvirág általában május közepétől szeptember végéig elérhető.

A legfontosabb információk:
Kiszállítást hétfőtől szombatig délelőtt 9 és este 8 óra között vállalunk. Vasárnap - különleges alkalmak kivételével - nem tudunk kiszállítást vállalni. Aznapra szóló rendelést 13 (szombaton 11) óráig fogadunk el. A később beérkező rendeléseket a következő munkanapon teljesítjük. Eltérő kiszállítási igény esetén kérjük, egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal telefonon!

Budapestre és vonzáskörzetébe valamennyi készítményünk küldhető. A Budapest környéki települések listája és a vonatkozó szállítási díjak itt találhatóak.

Az ország többi részébe csak azok a virágok küldhetőek, ahol a nagy kép melletti leírásban ezt külön jeleztük.

A lehetséges céltelepülések listája és a szállítási díjak megtalálhatóak a Szállítási díjak menüpontban. Országos küldés esetén előfordulhat, hogy a választott kiegészítőt más hasonlóval kell helyettesítenünk.

A részletes szolgáltatási/vásárlási tájékoztatónkat kérjük olvassa el itt.

A budapesti kiszállítás díja egységesen 1.900 Ft. Az üdvözlőkártyát minden virágunkhoz ajándékba adjuk.

Válasszon méretet!
10600 Ft
13100 Ft
15600 Ft
18600 Ft
22600 Ft
28600 Ft
35600 Ft
45600 Ft
Kérjük, válasszon méretet!
Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk készséggel segít Önnek.
Hívjon minket az 1/375-8154-es telefonon

Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t és az üdvözlőkártyát.
A szállítási díjról itt tájékozódhat.

A weboldalon cookie-kat/sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. A coockie-k személyek azonosítására nem alkalmasak. Részletes leírás