Ma Április 04. Izidor napja.
Ne feledje! holnap Vince napja.

Kedves Látogatónk, Vásárlónk! Frissítés: 2020.03.27. 8:40
A szeretet üzenetének célba juttatása a nehéz időkben talán még fontosabb. Biztosak vagyunk benne, hogy egy ilyen krízishelyzetben az igazi élő  virágok szépsége, a szeretteinknek küldött üzenet fokozottan segíthet leküzdeni a bezártság vagy egyedüllét érzését, olyan örömet szerez, ami segíthet túlélni, egészségesnek maradni.
Hiszünk benne, hogy A SZERETET A LEGJOBB GYÓGYSZER.
A március 27-én bejelentett kijárási korlátozás szerint munkavégzés céljából továbbra is elhagyhatjuk otthonunkat.
Így a 20 éves Virágposta továbbra is szállítja a megrendelt küldeményeket. Emellett üzletünkben a személyes kiszolgálás szünetel.

Tevékenységünket ügyfeleink és munkatársaink biztonságát szem előtt tartva végezzük. Maszkban szállítunk, a telefonos és online megrendelés és fizetés mellett lehetőség van a teljesen kontaktus mentes átadásra is. Így a virágküldés most is teljesen biztonságos.
Vidéki partnerüzleteink nagy része szünetelteti működését, ezért kérjük a vidéki virágküldés megrendelése előtt hívja ügyfélszolgálatunkat az 1/375-8154-es vonalas vagy a 70/313-1874-es mobil számon.

Munkánkkal segítünk, hogy Ön úgy szerezhessen különleges meglepetést - a világ bármely részén éljen is - hogy nem kell biztonságos otthonát elhagynia.
Köszönjük, hogy most is a Virágpostát választja!


Országos Virágküldés  -  Akár a mai napra is!  Budapesti kiszállítás díj egységesen 1.900 Ft. 
További szállítási díjaink  -  Szállítási információk

Az üdvözlőkártya és a csokortartósító a mi ajándékunk.
****
Új!!! Itt a Virágposta Videótár! Virágos érdekességek, újdonságok, kulisszatitkok.


Hatalmas köszönet!

28900 Ft (XXL)

Ragyogó orchideák

14850 Ft (A)

Szerencse kísérjen!

11000 Ft (A)

Virágküldés születésnapra, névnapra, évfordulóra
Mert a csokor nem maradhat el...

A születésnapi virág sokféle lehet: Születésnapi csokor a kedvesünknek gyönyörű vörös rózsákkal, Anyának egy stílusos, vidám virágtál vagy egy szép cserepes orchidea, nagyinak egy gyönyörű klasszikus virágkosár, a kis hercegnőnek egy kedves, játékos csokor, a kolléganőnek egy színpompás csokréta: a Virágpostánál mindenkinek talál az alkalomhoz és személyiségéhez illő kompozíciót!

A névnapi virágküldés kedves a családi figyelmesség, de jó alkalom lehet az üzleti kapcsolatok ápolására is.

Házassági évforduló, pedig elképzelhetetlen virág nélkül, ugye, uraim? A virágküldés jó megoldás lehet, ha Ön esetleg távol van, és az évfordulót épp nem együtt töltik. Ilyenkor talán még fontosabb, hogy elmondja, mennyire szereti...
Az évfordulós csokrot persze, akkor is rendelheti a Virágpostától, ha Ön szeretné átadni. Ezesetben hazafelé felveheti üzletünkben a Budaörsi út 5-ban a BAH-nál, vagy napközben kiszállítjuk az Ön munkahelyére és este már nem kell a virágért szaladgálni...

A lényeg, hogy segítünk, hogy a köszöntő csokor, a figyelmesség friss virágokból a lehető legszebben elkészítve eljusson az ünnepelthez!
Köszönjük, hogy ez alkalommal is a Virágpostát választja!  


R E F E R E N C I Á I N K

Büszkék vagyunk rá, hogy virágdekorációinkkal és virágküldő szolgáltatásainkkal 1992. óta támogatjuk partnereink üzleti céljait.

Ismerje meg, hogy személyes megrendelőink mellett milyen cégek tiszteltek meg minket eddig bizalmukkal!