W3LAB
Rendszer üzenet
-

Tel./fax: +36 1/ 375-8154 | info@viragposta.hu
Follow us on Facebook Google Plus YouTube

Koszorúrendelés - Koszorú Stúdió

"Mert búcsúzni csak szépen szabad."

Virágposta - Koszorú Stúdió

 

A virág - ahogy mondják - a bölcsőtől a sírig elkísér bennünket.

Szeretnénk segíteni látogatóinknak a gyász nehéz pillanataiban, hogy igényesen elkészített, ízléses virágkészítményekkel búcsúzhassanak elhunyt szeretteiktől. Az itt látható készítmények mellett más összeállításokat és más méretű koszorúkat is készítünk. Vállaljuk sírcsokrok, koporsódíszek, koszorúk készítését urnás és hagyományos szertartásra, illetve igény esetén a ravatalozó teljes díszítését.

A temetésre, búcsúztatóra megrendelt virágokat kiszállítjuk a temetőbe a szertartás kezdete előttlegalább 30 perccel és elhelyezünk a ravatalnál. A koszorúra, sírcsororra az Ön által megadott szövegű szalagot tesszük.

A szalag költségét a feltüntetett árak tartalmazzák. A budapesti kiszállítás díja egységesen 1.200 Ft.

Természetesen tudjuk, hogy egy koszorút vagy sírcsokrot csak a legvégső esetben rendel interneten keresztül az ember.
Éppen ezért szívesen állunk rendelkezésre személyesen is Stúdiónkban: Budapest, XI. ker. Budaörsi út 5.              
H
ívjon minket az 1/375-8154-es vagy a 70/313-1874-es telefonszámon!

Kérjük, hogy megrendelését minél előbb, de legalább 24-48 órával a szertartás előtt küldje el.
Aznapra szóló megrendelésének elküldése előtt
kérjük, feltétlenül hívjon minket a fenti telefonszámok egyikén.

A sikeres kiszállítás érdekében a következő adatokat kérjük:

  • az elhunyt neve, 
  • a temető neve, címe, ravatalozó neve (ahol több van),
  • a szertartás kezdete (kérjük ezt a megrendelőlapon a megjegyzés rovatban feltüntetni),
  • szalagszöveg

Hagyományos koszorúk:
Magyarországi temetéseken az alábbi koszorúformákat készítik a leggyakrabban. Ezeket a koszorúkat készíthetjük álló vagy fekvő alapra. Erre vonatkozó igényét a megrendelőlap megjegyzés rovatában tudja jelezni. Álló koszorút inkább a közeli hozzátartozók szoktak elhelyezni.

Görögkoszorú - Az örök élet jelképe:
köralakban kötött koszorúk. Nincs szabály arra vonatkozóan, hogy mely esetben illik görögkoszorút vagy hagyományos dombkoszorút vinni a temetésre, a hozzátartozók saját ízlésüknek megfelelően választhatnak. A görög koszorú Magyarországon talán egy kicsit ritkábban volt használatos (míg külföldön szinte csak ezt ismerik), így újdonságnak számít, és egy kicsit választékosabb ízlést mutat.

Urnakoszorúk:
Az urnasírnál általában jóval kevesebb hely van a virágok elhelyezésére, mint a hagyományos sírhelynél. Ennek megfelelően a koszorúk is kisebbek: általában 25-40 cm átmérőjűek. Természetesen, ezek a kisebb koszorúk is szépen kidolgozott, igényes virágkompozíciók, amelyeknél mindig törekszünk arra, hogy méltóképpen kifejezzék az elhunyt iránti tiszteletet, szeretetet.

A ravatalra helyezett urnát urnadísszel is szokás díszíteni. Ezt a legközelebbi hozzátartozó(k) szokták megrendelni. Természetesen, ennek a dísznek az elkészítését és elhelyezését is vállaljuk.

Sírcsokor:
Temetéseken sírcsokorral általában távolabbi hozzátartozók, ismerősök, barátok szokták kifejezni tiszteletüket. Később a csokor a sírra helyezve illő megemlékezés lehet születésnapon, házassági évfordulón vagy más különleges alkalmakkor. A sírcsokrokat általában vizes tűzőhab alapra készítjük, így biztosítjuk, hogy az Ön virágai tovább maradjanak szépek.