W3LAB
Rendszer üzenet
-

Tel./fax: +36 1/ 375-8154 | info@viragposta.hu
Follow us on Facebook Google Plus YouTube

Kompozícióinkat szívesen ajánljuk szilveszterre, új évre is. Ez esetben természetesen szilveszteri dekorral szállítjuk a virágokat, ajándékkosarat. :)

Miért választaná a nagyáruházak futószalagon összeállított "egyenkosarait"?  Lepje meg egy stílusos és elegáns ajándékkal szeretteit, üzleti partnereit! Ajándékkosarainkba csodás virágokat, finom édességeket, italokat, gyümölcsöt teszünk, karácsonyi dekoráció teszi őket valóban lélegzetelállítóvá.  Kosarainkhoz további finomságokat választhat a megrendelés során a kiegészítők közül. A választható kiegészítőket megtekintheti itt.

Ajándékküldés: egyedi ajándékkosarak készítését is vállaljuk! Cégek részére szívesen adunk egyedi ajánlatot!
Egy finom szivar vagy konyak a papának? A nagymama kedvenc desszertje, egy különleges édes pezsgő anyának?
Írjon nekünk, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat (+361/375-8154)! * Megbeszéljük, beszerezzük és már visszük is! :)

Szilveszterre, újévre vidám újévi díszítéssel készítjük az ajándékkosarakat.
Küldje el most ajándékkosár, csemegekosár rendelését karácsonyra, szilveszterre és az új évre.

Ajándékkosár küldés a Virágpostával: az elegáns és gazdag ajándék!


Gyümölcskosár

Gyümölcskosár


Bővebben

Virágposta - Virágküldés Budapest, virágküldés Magyarország
Országos virágküldés, virágrendelés, virágkiszállítás: akár aznapi kézbesítéssel Budapestre és környékére, és vidékre egész Magyarország területén.

Webshopunkban több mint 120 féle csokor, tál és virágkosár közül választhat! Kínálatunkban megtalálató sokféle elegáns dobozos rózsa kompozíció, orchidea csokor, rózsacsokor, virágkosár, és természetesen megemlékezési virágok, koszorú megrendelésére is van lehetőség.

Virágküldés garanciával! A Virágposta minden kiszállított virágküldeményre egyedi garanciát vállal: amennyiben a megrendelő vagy a címzett az átadáskor vagy a kiszállítást követő 48 órában jelzi felénk, hogy a kiszállított virág nem nyerte el a tetszését, nem elégedett a minőségével, a kiszállított csokrot minden további vita vagy magyarázkodás nélkül kicseréljük!

Célunk, hogy a kiszállított virág minden esetben különleges élményt és örömet szerezzen a címzettnek. Megrendelőink elégedettségének is köszönhetően 2000 óta működő virágszolgálatunk több, mint 50.000 virágküldeményt szállított ki szerte az országban!

A virágküldés különlegessége: ünneppé varázsoljuk a hétköznapokat, feledhetetlenné tesszük az ünnepeket.
Fedezze fel Ön is a Virágküldés Varázsát!


___________________________________________________________________________________________________________________________________________

R E F E R E N C I Á I N K

Büszkék vagyunk rá, hogy virágdekorációinkkal és virágküldő szolgáltatásainkkal 1992. óta támogatjuk partnereink üzleti céljait.

Ismerje meg, hogy személyes megrendelőink mellett milyen cégek tiszteltek meg minket eddig bizalmukkal!

              

              

              

              

              

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

A weboldalon cookie-kat/sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. A coockie-k személyek azonosítására nem alkalmasak. Részletes leírás