W3LAB
Rendszer üzenet
-

Tel./fax: +36 1/ 375-8154 | info@viragposta.hu
Follow us on Facebook Google Plus YouTube

Virágposta - Koszorú Stúdió
A virág - ahogy mondják - a bölcsőtől a sírig elkísér bennünket.

Szeretnénk segíteni látogatóinknak a gyász nehéz pillanataiban, hogy igényesen elkészített,
ízléses virágkészítményekkel búcsúzhassanak elhunyt szeretteiktől.
Az itt látható készítmények
mellett más összeállításokat és más méretű koszorúkat is készítünk.
Vállaljuk sírcsokrok,
koporsódíszek, koszorúk készítését urnás és hagyományos szertartásra, illetve igény esetén a ravatalozó teljes díszítését.

A temetésre, búcsúztatóra megrendelt virágokat kiszállítjuk a temetőbe a szertartás kezdete előtt
legalább 30 perccel és elhelyezünk a ravatalnál.
A koszorúra, sírcsororra az Ön által megadott szövegű szalagot tesszük.
A szalag költségét a feltüntetett árak tartalmazzák. A budapesti kiszállítás díja egységesen 1.500 Ft.

Természetesen tudjuk, hogy egy koszorút vagy sírcsokrot csak a legvégső esetben rendel interneten keresztül az ember.
Éppen ezért szívesen állunk rendelkezésre személyesen is Stúdiónkban: Budapest, XI. ker. Budaörsi út 5.              
H
ívjon minket az 1/375-8154-es vagy a 70/313-1874-es telefonszámon!

Kérjük, hogy megrendelését minél előbb, de legalább 24-48 órával a szertartás előtt küldje el.
Aznapra szóló megrendelésének elküldése előtt
kérjük, feltétlenül hívjon minket a fenti telefonszámok egyikén.

A sikeres kiszállítás érdekében a következő adatokat kérjük:

  • az elhunyt neve, 
  • a temető neve, címe, ravatalozó neve (ahol több van),
  • a szertartás kezdete (kérjük ezt a megrendelőlapon a megjegyzés rovatban feltüntetni),
  • szalagszöveg

Hagyományos koszorúk: Magyarországi temetéseken az alábbi koszorúformákat készítik a leggyakrabban. Ezeket a koszorúkat készíthetjük álló vagy fekvő alapra. Erre vonatkozó igényét a megrendelőlap megjegyzés rovatában tudja jelezni. Álló koszorút inkább a közeli hozzátartozók szoktak elhelyezni.

Görögkoszorú - Az örök élet jelképe: köralakban kötött koszorúk. Nincs szabály arra vonatkozóan, hogy mely esetben illik görögkoszorút vagy hagyományos dombkoszorút vinni a temetésre, a hozzátartozók saját ízlésüknek megfelelően választhatnak. A görög koszorú Magyarországon talán egy kicsit ritkábban volt használatos (míg külföldön szinte csak ezt ismerik), így újdonságnak számít, és egy kicsit választékosabb ízlést mutat.

Urnakoszorúk: Az urnasírnál általában jóval kevesebb hely van a virágok elhelyezésére, mint a hagyományos sírhelynél. Ennek megfelelően a koszorúk is kisebbek: általában 25-40 cm átmérőjűek. Természetesen, ezek a kisebb koszorúk is szépen kidolgozott, igényes virágkompozíciók, amelyeknél mindig törekszünk arra, hogy méltóképpen kifejezzék az elhunyt iránti tiszteletet, szeretetet.
A ravatalra helyezett urnát urnadísszel is szokás díszíteni. Ezt a legközelebbi hozzátartozó(k) szokták megrendelni. Természetesen, ennek a dísznek az elkészítését és elhelyezését is vállaljuk.

Sírcsokor: Temetéseken sírcsokorral általában távolabbi hozzátartozók, ismerősök, barátok szokták kifejezni tiszteletüket. Később a csokor a sírra helyezve illő megemlékezés lehet születésnapon, házassági évfordulón vagy más különleges alkalmakkor. A sírcsokrokat általában vizes tűzőhab alapra készítjük, így biztosítjuk, hogy az Ön virágai tovább maradjanak szépek.

Vissza a koszorúkhoz

Nincs a kategóriában termék!

Illatos hunyor

Fürtös gyöngyike

Sáfrány-krókusz

Nárcisz

Jácint

Tavaszi kerti virágok!

A hunyor, a hóvirág, a tőzike, a fürtös gyöngyike a tavasz hínökei.

Majd jönnek a jácintok, nárciszok, tulipánok, árvácskák, krókuszok, melyeket az első tavaszi napsugarak csalogatnak ki a földből. Ahhoz hogy a fent említett virágokban tavasszal a kiskertünkben gyönyörködhessünk, már ősszel kell egy kicsit munkálkodnunk!  A tavasszal nyíló hagymák ültetési ideje októbertől a fagyok beálltáig lehetséges. Virághagymákat kb. 10 cm mélységben ültessük el.

A tavasszal nyíló hagymás virágok hajtathatók, ami azt jelenti, hogy akár karácsonyra vagy már februárban is lehet virágzó jácintunk, tulipánunk, nárciszunk a lakásban. A Virágpostán ezeket a kedves cserepes tavaszi virágokat ajánljuk virágküldésre, hogy még a csípős télben is egy kis tavaszi vidámságot varázsolhassunk.

Hogyan lehet saját virágzó nárcisza, jácintja?

Megrendelheti a Virágpostánál Nevetés  vagy:
A hagymákat októbertől ültesse cserepekbe, kosarakba. A vízelvezetésről gondoskodni kell. Laza szerkezetű, homok- tőzeg keverék a legjobb. A hagymákat úgy ültesse el, hogy csak egyharmad része kerüljön a föld alá, a többi a föld felett legyen. Borítson minden cserépre egy cserepet, és tegye őket, sötét fagymentes, de hideg helyre. A pince ideális erre a célra, de egy fűtetlen szoba vagy lépcsőház is megteszi.  A kívánt virágzási idő előtt 4-5 héttel vigye a cserepeket meleg helyre (20-25 fok), de a sötétítést még nem szabad megszakítani. A sötétítő cserepet csak akkor vegye le róla, ha a virágszár már legalább 10 cm.

Virágposta - Virágküldés Budapest, virágküldés Magyarország
Országos virágküldés, virágrendelés, virágkiszállítás: akár aznapi kézbesítéssel Budapestre és környékére, és vidékre egész Magyarország területén.

Webshopunkban több mint 120 féle csokor, tál és virágkosár közül választhat! Kínálatunkban megtalálató sokféle elegáns dobozos rózsa kompozíció, orchidea csokor, rózsacsokor, virágkosár, és természetesen megemlékezési virágok, koszorú megrendelésére is van lehetőség.

Virágküldés garanciával! A Virágposta minden kiszállított virágküldeményre egyedi garanciát vállal: amennyiben a megrendelő vagy a címzett az átadáskor vagy a kiszállítást követő 48 órában jelzi felénk, hogy a kiszállított virág nem nyerte el a tetszését, nem elégedett a minőségével, a kiszállított csokrot minden további vita vagy magyarázkodás nélkül kicseréljük!

Célunk, hogy a kiszállított virág minden esetben különleges élményt és örömet szerezzen a címzettnek. Megrendelőink elégedettségének is köszönhetően 2000 óta működő virágszolgálatunk több, mint 50.000 virágküldeményt szállított ki szerte az országban!

A virágküldés különlegessége: ünneppé varázsoljuk a hétköznapokat, feledhetetlenné tesszük az ünnepeket.
Fedezze fel Ön is a Virágküldés Varázsát!


A weboldalon cookie-kat/sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. A coockie-k személyek azonosítására nem alkalmasak. Részletes leírás