W3LAB
Rendszer üzenet
-

Tel./fax: +36 1/ 375-8154 | info@viragposta.hu
Follow us on Facebook Google Plus YouTube

Március 8. nőnap! Előrendelés kedvezménnyel!

Rendelését érdemes mielőbb elküldenie. Virágküldés most előnőnapi kedvezménykuponnal!!!

Elo-nonap-12-18 kuponkóddal február 28-án éjfélig nőnapra 12 % kedvezménnyel választhat valamennyi virágunkból!
Köszöntse az Önnek kedves hölgyeket egy igazi Virágposta csokorral!
Küldje el a szeretet és köszönet virágait egy friss csokorral, trendi virágdobozzal,  egy szép orchideával, vagy egy tartós cserepes kompozícióval!

Március 4-én éjfélig az összes csokrunk nőnap előtti alapáron rendelhető, de utána virágaink árait - a piaci árak emelkedés miatt - kénytelenek leszünk - 10-15%-kal mi is megemelni.
Rendelésénél kérjük vegye figyelembe, hogy március 8-án, nőnapon pontos időpontra szóló kiszállítást nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy délelőtti (9-13-ig), délutáni (12-17-ig) vagy esti kiszállítási időpontot adjon meg!Határtalan szeretettel

Határtalan szeretettel


Bővebben

Virágposta - Virágküldés Budapest, virágküldés Magyarország
Országos virágküldés, virágrendelés, virágkiszállítás: akár aznapi kézbesítéssel Budapestre és környékére, és vidékre egész Magyarország területén.

Webshopunkban több mint 120 féle csokor, tál és virágkosár közül választhat! Kínálatunkban megtalálató sokféle elegáns dobozos rózsa kompozíció, orchidea csokor, rózsacsokor, virágkosár, és természetesen megemlékezési virágok, koszorú megrendelésére is van lehetőség.

Virágküldés garanciával! A Virágposta minden kiszállított virágküldeményre egyedi garanciát vállal: amennyiben a megrendelő vagy a címzett az átadáskor vagy a kiszállítást követő 48 órában jelzi felénk, hogy a kiszállított virág nem nyerte el a tetszését, nem elégedett a minőségével, a kiszállított csokrot minden további vita vagy magyarázkodás nélkül kicseréljük!

Célunk, hogy a kiszállított virág minden esetben különleges élményt és örömet szerezzen a címzettnek. Megrendelőink elégedettségének is köszönhetően 2000 óta működő virágszolgálatunk több, mint 50.000 virágküldeményt szállított ki szerte az országban!

A virágküldés különlegessége: ünneppé varázsoljuk a hétköznapokat, feledhetetlenné tesszük az ünnepeket.
Fedezze fel Ön is a Virágküldés Varázsát!


___________________________________________________________________________________________________________________________________________

R E F E R E N C I Á I N K

Büszkék vagyunk rá, hogy virágdekorációinkkal és virágküldő szolgáltatásainkkal 1992. óta támogatjuk partnereink üzleti céljait.

Ismerje meg, hogy személyes megrendelőink mellett milyen cégek tiszteltek meg minket eddig bizalmukkal!

              

              

              

              

              

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

A weboldalon cookie-kat/sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. A coockie-k személyek azonosítására nem alkalmasak. Részletes leírás