Ma Július 22. Magdolna napja.
Ne feledje! holnap Lenke napja
Július 26. Anna és Anikó napja
Július 24. Kinga napja.

Március 8.: Nőnap

Kérjük, szánj egy percet a kiszállítási információk átolvasására!
Ugye nem hagyod megrendelésed az utolsó pillanatra?!?

A nagy virágos ünnepeken különösen figyelünk arra, hogy minél nagyobb lehessen az öröm és meglepetés. Ezért is kérünk, hogy a NŐNAPI megrendelésedet minél hamarabb küldd el!  Így mi is jobban fel tudunk készülni a szükséges virágokkal, kellékekkel, finom italokkal és édességekkel. Ráadásul, aki előbb rendel, annak nagyobb választék áll rendelkezésére. Készleteink fogynak, és persze a legszebb kompozíciók kelnek el a leghamarabb!!!

Március 8-án, pénteken (természetesen) egész nap szállítunk. (nagyobb darabszámú céges megrendeléseket már előző napon csütörtökön is szállítjuk.)
A Virágposta Virágboltja március 8-án reggel 9-től este 19-ig nyitva tart. A megrendelt Virágposta küldeményeket - szükség szerint - este 20-21 óráig szállítjuk.
Péntek: rövid munkanap! Ezen a napon sok helyen csak délután 1-ig vagy 2-ig tart a munkanap. Ezt érdemes figyelembe venni a kiszállítás megrendelésénél.

Fontos!!! A nőnap körüli napokban - március 7-től 9-ig - a nagy forgalomra való tekintettel pontos időpontra történő kiszállítást sajnos nem tudunk garantálni. A megrendelések kiszállítását "délelőtt" (9-13 óra között), "délután" (12-18 között), ill. "este" (16-20 óra között) vagy "egész nap" megjelöléssel tudjuk vállalni. Ezen időpontokon belül a pontos időpontra vonatkozó egyedi kérések teljesítését nem tudjuk teljes mértékben garantálni, csupán a lehetőségeinkhez mérten tudjuk teljesíteni. Ha a szállítás munkahelyre történik, akkor kérjük add meg, hogy a cégen belül hol található a címzett, illetve, hány óráig (a péntek valószínűleg rövidebb munkanap) kell a virágot mindenképpen kézbesítenünk.

A legfontosabb NŐNAPI megrendelési határidők:
Budapestre és vonzáskörzetébe szóló rendeléseket a március 6. szerda délelőtt 10-ig küldd el. A később beérkező rendeléseket lehetséges, hogy már csak kisebb változtatásokkal, helyettesítő virágok használatával tudjuk elkészíteni (az elérhető készletek függvényében).
Virágküldés vidékre: Kérjük, hogy a vidékre szóló megrendelést legkésőbb március 5., kedd délig küldd el.
Az egyes termékek melletti leírásban található előrendelési információkat (24-48-72 órás előrendeléssel küldhető) kérjük figyelembe venni.

Csak olyan terméket válassz vidéki (Budapest vonzáskörzetén kívüli) kiszállítással, amelyiknél fel van tüntetve, hogy "Országosan küldhető"!

Nagyon bízunk benne, hogy küldeményeinkkel idén is segíthetünk
örömet szerezni a számodra fontos hölgynek, hölgyeknek!


Amennyiben a választáshoz további információkra van szükséged, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésedre az +36/1/375-8154-es budapesti vonalas és a +36/70/369-8994-es (viberen külföldről is ingyen hívható) mobil telefonszámon is!