Ma Május 29. Magdolna napja.
Ne feledje! holnap Janka napja
Június 1. Tünde napja.

Virágposta, nem csak virágküldés!

Cégünk, a Virágpostát működtető Liza Dekor Virágstúdió 1992. óta van jelen
a hazai piacon. A teljeskörű budapesti és országos virágküldés mellett
Virágstúdiónk az
alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

                                                              

Rendezvények dekorációja virággal, növényekkel
A virág és növénydekoráció a színvonalas rendezvények elmaradhatatlan része.
Sajtótájékoztatótól a gálavacsoráig, koktélpartitól az üzletavatásig virágdekorációs szolgáltatásunk részeként a megrendelő igényei, a rendezvény jellege és a helyszín figyelembe vételével készítjük díszeinket. Teljeskörű szolgáltatásunk mindenre kiterjed: a helyszínbejárástől és a dekorációs terv elkészítésétől egészen addig, hogy a rendezvény bontása után másnap a megrendelő céghez kiszállítjuk a még szép virágdíszeket... :-)

Növénydekoráció kölcsönzéssel: bejárathoz, színpadra, nagyobb terek díszítéséhez szoliter növények, pálmák, ficusok, tuják, egyedi növényösszeültetések.
          Számunkra a növénydekoráció nem csak két tuja jobbra, balra...

Vázákat, tálakat, különleges állványokat tudunk a rendezvényre akár díjmentesen is rendelkezésre bocsátani. Így a díszítés nem csak szép, hanem költséghatékony is lesz!

Szállodai virág- és növénydekoráció
Recepciós díszek, éttermi asztaldíszek, a bejárat és a hall rendszeres és alkalmi díszítése, ünnepi dekoráció, bekészítés virágok. Cégünk 15 éven keresztül volt a Sofitel Átrium Budapest és több más nagy szálloda virágdekoratőre. A helyszín és az igények felmérése után Önnek is szívesen adunk egyedi ajánlatot!

Irodai növénydekoráció és gondozás
Újonnan nyíló irodáknál vállaljuk az új növényállomány teljeskörű telepítését. A belsőépítésszel együttműködve, modern tartók felhasználásával (akár egyedi színű és méretű kaspók legyártatásával) látványos, különleges növénydíszítést készítünk, ami nem csak a dolgozók közérzetét javítja, de a céges arculatot is nagymértékben erősíti.
Folyamatos növénygondozási szolgáltatásunk biztosítja, a növények szépségének fenntartását.

Már működő cégeknél elvégezzük a meglévő növények állapotának felmérését, teljeskörű feljavító karbantartást (átültetések, kártevőmentesítés, elhalt növényrészek eltávolítása stb.) Az évek során lepusztult növények felújításával, az elhasználódott tartók cseréjével nem csak a növények erősödnek meg: javul a dolgozók hangulata, cége, üzlete, irodája felfrissül, új életre kel!

Esküvői virágdekoráció
           Jelszavunk: A legszebb napon legyen a virág is a legszebb!
A sláger a vintage esküvő. Nemrég egy szokatlan esküvői helyszínt díszítettünk.
Kicsit meg is izzadtunk... Milyen lett? Döntse el Ön! Nézze meg videónkat itt!

Legfrissebb képeinket pedig itt találja, facebook oldalunkon.
Virágkötő-dekoratőr csapatunk segít, hogy megtalálja az egyéniségéhez illő csokrot, kiegészítőket. Vállaljuk a templom és az étterem teljeskörű díszítését, akár különleges tematikájú esküvői partik dekorációját is. Komplett szolgáltatást nyújtunk szállítással, elhelyezéssel, bontással. Tálakat, vázákat, drapériákat, állványokat  tudunk akár díjmentes kölcsönbe adni.
Kisebb a keret? A szépség nem méret kérdése!

Akkor is bizalommal fordulhat hozzánk, ha anyagi lehetőségei korlátozottak!

Céges virágajándék szolgálat
Vállaljuk a teljes céges VIP/partner lista kezelését, köszöntő csokrok, ajándékkosarak, különleges kompozíciók elkészítését. Folyamatos együttműködés, keretszerződés esetén jelentős kedvezményeket biztosítunk.

                                                            

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

R E F E R E N C I Á I N K

Büszkék vagyunk rá, hogy virágdekorációinkkal és virágküldő szolgáltatásainkkal 1992. óta támogatjuk partnereink üzleti céljait.
Ismerje meg, hogy személyes megrendelőink mellett milyen cégek tiszteltek meg minket eddig bizalmukkal!

              
              
              
              

              

___________________________________________________________________________________________________________________________________________